söndag 29 maj 2011

Vindens ängar

På denna mulna och gråa försommarsöndag visar jag några bilder till från vår utflykt till strandängarna vid Alvara. Två små hundar fick följa med på färden och de undrade om det fanns något i bullpåsen till dem också. Svalor flög över våra huvuden och flockar med gäss drog förbi över de glittriga vågorna. Nu ska jag ut i växthuset och plantera om lite fröplantor som ska följa med våra gäster hem idag. Ha en riktigt skön söndag och jag har inte glömt någon även om det fortfarande är svårt att få kommentarerna att fastna hos er.

7 kommentarer:

 1. Godmorgon Kerstin!

  Ni ser ut att ha spenderat en mysig tig tillsammans med sådant som man väl inte kan annat än uppskatta... mulet här också tills i detta ögonblick då jag skrev det... solen bröt fram kan vi hoppas på att det är mer än tillfälligt ;-)

  Nu har jag bara mina hanging basket kvar att förbereda... tror jag. Kanske några fröer till som borde i jorden och det måste ju ske kvickt.

  Ha det gott
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Önskar dig oxå en skön SÖNDAG!
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 3. JÄTTEFIN bild på hundarna! Och när jag ser din bild på Adam och Eva känner jag att jag med det snaraste måste ta mig en promenad på Nåtö naturstig en bit utanför Mariehamn. Det har varit så mycket med växthusbestyr och annat att jag helt glömt bort mina vårliga traditioner.

  Våtvärmande kram från en ö till en annan. Här regnar det :o/

  SvaraRadera
 4. Ja, här kommer hälsningar från den trasiga vevgrammofonen igen! Underbara levande bilder!
  Ha det gott hela morsdagen!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 5. Gillar som vanligt dina fågelbilder, med sådan lust i..naturliga och levande..vackert i havets glitter...kram karina

  SvaraRadera
 6. Du är så duktig naturfotograf. Dina bilder är så levande!
  Här kom solen fram på eftermiddagen, men vindarna kalla, så det blev fleece tröja på när vi intog kaffet på altanen.
  Elisabeth

  SvaraRadera