lördag 14 maj 2011

En titt i min trädgård
Nu håller vi tummarna för att Blogger fungerar igen. Jag kom just in igen efter en morgon i trakterna av Böda hamn med hoande gökar, trippande gulärlor och sjungande trädgårdssångare. I trädgården växer det så det knakar och spännande knoppar av häftiga tulpaner dyker upp överallt. Nu ska de sista fröna i jorden under helgen. Det är ärtor och bönor som ändå inte gror förrän jorden är riktigt varm. Och i kväll somnar vi gott till Melodifestivalen. Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Menar du på blodigt allvar att du har blommande fruktträd - redan..? Eller är bilden från ifjol? ;o)

  Och häftiga tulpaner var verkligen ordet! De på den understa bilder är ju för coola! Vad är månne detta kan vara för sort..?

  Sov gott till ESC ikväll. Själv blir jag väl tvungen att hålla mig vaken tills tillställningen är över, eftersom lilla A garanterat ska beskåda det hela to the bitter end :o/

  SvaraRadera
 2. "Vad är månne detta kan vara för sort" ... Hur skriver jag egentligen? Stryk det överflödiga "är", tack :o)

  SvaraRadera
 3. Vilken blomprakt du har!
  Visserligen har tulpanerna kommit upp här, men annars är det bara vitsippor och gullvivor som förärar oss med sin närvaro.

  Och tranor!! Har haft en flock på ca 15-17 st bakom huset... ;o)) Hela veckan har dom hållit till där. Men idag har jag inte sett till dom. Kanske har dom hittat ett bättre ställe...?

  SvaraRadera
 4. I wish you a nice weekend

  SvaraRadera
 5. Så vackra Tulpaner! Du har verkligen naturen runt dig med all fågelsång.
  Skön helg!

  SvaraRadera
 6. Det känns ju bra att jag kan skryta med att även mina vildtulpaner blommar för fullt. För övrigt de enda tulpaner jag har- Jag gissar att de översta är en hägg, eller?

  SvaraRadera