lördag 21 maj 2011

Fågelskådning

I går hade vi en härlig dag tillsammans med goda vänner nere på södra Öland. Vi hade dessutom turen att få se en väldigt ovanlig fågel, en rödhuvad törnskata. Ni ser en liten vit och röd prick på en av bilderna. Det är den vackra lilla fågeln! Innan vi åkte iväg hann jag fota törnsångaren som tog sig ett bad i vår trädgårdsdamm. Nu ska jag strax iväg på naturvandring i Lindreservatet en bit härifrån. Det är bråda dagar nu!

5 kommentarer:

 1. Men guuud så härligt att ha bråda dagar bland fåglarna. ha det riktigt gott!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Grattis till fyndet, en rödhuvad törnskata skulle nog väcka den döde på mitt revir. Nej inga rariteter här inte, dags att flytta ?

  mvh/Hannu

  SvaraRadera
 3. Jag njuter när jag ser den söta lilla fågeln som badar mitt i allt...

  Konsten att njuta av stunden..

  Ps. Hitta hit från Stefans fina blogg Ds

  Mvh

  Tammy

  SvaraRadera
 4. Så härligt med alla fåglarna. det är nog det jag saknat mest under vintern i stan. i kväll när vi satt på altanen och skulle grilla, kom det så många olika småfåglar som ville bada vid "Ölandsstenen" ( en sten med borrat hål i där det kommer upp vatten i fågelbadet)att vi glömde sätta på grillen.
  Underbar tid nu!!!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Godmorgon min vän!

  Bråda dagar ja, det verkar det vara lite här och där. Här var det trädgårdsdags igår igen och så hann vi med vänner och grillning på kvällen. Och du får hålla till tillsammans med fåglarna och vännerna... Visst är det härligt att leva! Kram Ingela

  SvaraRadera