söndag 2 februari 2014

Livskris??

Här har det hackats!

Jag letade efter färgklickar i går. Här är en.

Buxbommen lyser också upp.

Förra sommarens sista ros har gett upp nu.


Har åldern tagit ut sin rätt eller? Ja, inte vet jag. Men plötsligt gav jag upp och gick och lade mig och löste korsord i stället mitt under pågående Melodifestivalsuttagning. Så värdelöst. Har inte varit tristare sen den gången Ingvar Wixell (?) stod och sjöng alla bitarna rakt upp och ner. Jag får väl ge det en chans till nästa lördag, mest för att jag aldrig kommer att klara Melodikrysset annars. Där dyker det ofta upp frågor just om Melodifestivalen. För övrigt har det varit plusgrader hela natten och det är islossning i dammen. Det går som alltid så här års, åt rätt håll!


8 kommentarer:

 1. Nej jag gillade inte allt, men de som vann höll jag på
  Benediktssons låt var underbar tyckte jag.
  Det är ju konstigt, de hade ju fått in många tusen bidrag, och valde dessa.

  SvaraRadera
 2. Hej och god söndag!
  Här bakas och utanför knuten töar snöhögarna.
  Mysigt att vara inne och pyssla. Kanske en tur ut för att precis som du leta färgklickar. Kram fr sö Dalsland.

  SvaraRadera
 3. Jag gav också upp efter två låtar igår. Hittade en bra deckare på en annan kanal. Antagligen gör jag ett nytt försök nästa helg, men jag gissar att det slutar på samma sätt då.

  SvaraRadera
 4. Härliga färgklickar du hittat. Det behövs sånt för idag är grått, grått i Östergötland.
  Melodifestivalen var en enda stor katastrof utom Benediktssons låt. Den var fin. Men herre gisses programledarna var också en katastrof enligt min mening. Det var en av de sämsta "mellon" jag sett på.
  Hoppas på bättring. Ingvar Wixell var ju också en ren katastrof :)
  Önskar dig en bra dag ! Kram ! :)

  SvaraRadera
 5. Jadu, här på Åland satt Lilla A och jag med hakorna i bordsskivan och undrade vad som hände. Programledarskapet gjorde mig mållös, de uttagna bidragen likaså och sen tyckte jag det var direkt osmakligt att göra ett så stort nummer att "ta revansch på danskarna".

  Nu på morgonen har vi roat oss med att snabbtitta igenom bidragen i Finlands final, som gick igår. Då slogs jag istället av häpnad över att det i år presterats en hel rad helt godkända melodier + att det segrande bidraget var riktigt okej.

  SvaraRadera
 6. Håller med om Meldifestivalen - den har förvandlats till ren buskis. Men några av låtarna var helt OK.Men nästa vecka ska jag nöja mig med snabbgenomgången :-)
  Ann

  SvaraRadera
 7. Igår så löste jag korsord när melodifestivalen pågick. Förresten FESTIVAL, ska inte det vara något extra festligt!?
  Du har en lite utmaning som väntar på min blogg.....
  Susie

  SvaraRadera
 8. Jag höll på Ellen B. så fort jag hade hört henne sjunga. Underbar röst och framförande och fin melodi. Men jag blev helt mållös när programledaren skrek "Hallå Malmö för faaaaan!" HUR kan man tycka det är roligt? Vilka förebilder får våra barn? Och hur kan man välja ut två sådana menlösa och tråkiga programledare till ett så känt program? Det var oerhört pinsamt både att titta och höra på dessa två. Han stod med näsan i manus hela tiden, kunde inte ens säga en hel mening utan att titta ner. Förutom den "roliga" monologen som han väl hade tränat på ordentligt innan. Men, som du skriver, man är ju tvungen att hänga med för att kunna lösa korsord.
  Kram från Ingrid, som naturligtvis kommer att sitta vid teven nästa lördag också.

  SvaraRadera