måndag 10 februari 2014

Konstiga bilder


Vad är det för konstiga bilder hon inleder den här veckan med då? Ja de ser kanske inte mycket ut för världen men är ändå ett av de första tecknen på att våren är på väg.


Här är en som har kommit riktigt långt. Vad det är? Tja, säg det. Mina goda idéer om att pricka in alla planterade lökar på en tomtkarta har fortfarande inte kommit till skott (hahaha). Jag intalar mig själv att det är ganska charmigt att ha trädgården full av överraskningar frampå vårkanten.


Till och med bakom gardinen i sovrummet hittade jag knoppar på gång. Orkideer ska glömmas bort ett tag och det är jag verkligen bra på. Nu har den kommit igång ordentligt och får flytta fram på en synlig plats på fönsterbrädan.6 kommentarer:

 1. Hahaha...är´u på vitshumör idag...? ;-)

  Ha en fin måndag...ikväll så läggs Ullis in för å börja på ny kula imorrn! ;-)

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Ny vecka och tiden rinner iväg mot vårliga tecken. Härligt ! Dina fina bilder är verkligen ett bevis på det. Ha en bra Måndag ! Kram Marie

  SvaraRadera
 3. den första bilden ser ut som 2 pygmer med gröna
  regnkappor, som bara står där och småpratar
  med varandra. Orkideer skall man alltid lita på.
  lite fantasi måste man ju ha..

  SvaraRadera
 4. Bra att du påminner mig om att orkidéer ska glömmas bort - de kanske ska få lite vatten nu i alla fall efter tre veckor. Tiden går så ruskigt fort...
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 5. Tänk att vårlökarna redan börjar titta upp hos dig och jag som gärna skulle vilja ha lite mer snö innan våren kommer.
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 6. Oj du det finns väl inget härligare än när vårlökarna börjar visa sig..lyckliga du som bor där nere i söder..

  SvaraRadera