tisdag 4 februari 2014

Ingen dans i Böda hamn

Aktiviteterna i Böda hamn är just nu insnöade. Sommartid kan det vara både line dance, square dance och disco här och dessutom föredrag och olika sorters uppträdanden.

Den blåsiga vintern här innebär ömsom barmark och ömsom meterhöga drivor där snön ofta är uppblandad med fin sand och därför blir stenhård i konsistensen.

Man får värma upp sig med goda soppor. Det här är en favorit som jag gjort många gånger och jag har till och med räknat om receptet till 20 portioner inför mysiga bjudningar.
4 kommentarer:

 1. Synd att gubben min inte är något förtjust i soppa, för den lät jättegod. Ja,. förutom vitlökscremen förstås! *fniss* Men jag brukar göra soppa och så får Rolle den som gryta och själv äter jag den som tunn soppa, så jag ska nog göra den i alla fall!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Finns inget så gott som en härlig soppa att bjuda på.
  Den skall jag prova, och något gott brytbröd till.
  Soppor räcker till fler än man tror.
  Jag har tagit kopia på den. Tack

  SvaraRadera
 3. Måste prova soppan. Den lät jättegod ! Här är mulet ute men + 3 grader. Vill ha vår ! Ha en bra dag där nere på Öland ! Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Vad världen ändå är liten ibland. Jag hade bl.a. Maria Prinz som undervisare och inspiratör när jag läste utomhuspedagogik på högskolan. Den soppan är GOD. Ha det fint! Kram

  SvaraRadera