onsdag 12 februari 2014

Den mjuka mossans och de gröna lianernas stig

Jag kan inte låta bli att ta en tur till Trollskogen ibland. Denna trolska skog där jag ständigt upptäcker nya platser och nya detaljer som får mig att dra efter andan och bara sucka. Så vackert! Jag gick en runda där i går och tänkte på hur jag om några månader ska packa matsäck och sittdyna och slå mig ner någonstans och bara iaktta det som händer runt omkring.4 kommentarer:

 1. Hurra, hurra så mycket grönt Du visar.
  De är på G, med all säkerhet

  SvaraRadera
 2. Visst är den fantastisk och unik, Trollskogen....kan förstå att du dras dit och har sköna stunder där. Jag var där i mitten/slutet av maj förra året och gick på den mjuka, trollska mossan medans mannen istället begrundade de gamla loken :). En lisa för själen att vandra där bland lianer och trollsk skog. Kram/Marie

  SvaraRadera
 3. Trollskogen är fantastisk - har aldrig sett dess like tidigare. Den gör verkligen skäl för sitt namn. Det måste vara ett särdeles alg- och mossår i år. En av våra gravstenar är helt övervuxen med mossa.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 4. till din kommentar på min blogg angående gubbdagiset så fick min man en låååång pratstund med någon man som höll till där bland loken och fixade och jag fick nästan köra honom därifrån :) höjdpunkten hade säkert varit för honom att får köra ett sådant lok hihi.....motortokig som han är :) Det låter betydligt intressantare med böcker och det du ska läsa är kul och mycket roligare än gamla lok som skenar iväg :)
  /Kram Marie

  SvaraRadera