onsdag 19 februari 2014

Fullt i agendan


Trots att vi bara är i februari märker jag att min kära Filofax börjar bli fulltecknad. Jag som skulle trappa ner och ha massor av egentid. Så gick det med det. Men det är en viss skillnad ändå. När jag arbetade tyckte jag att jag hade en lindrig dag om det bara var två tider inbokade. Nu tycker jag att jag har mycket om jag har två saker inbokade under en hel vecka! Men...vad ser jag nu! I morgon ska jag först klippa mig och sedan ha ett styrelsemöte hemma på kvällen! Oj, hur ska det gå?6 kommentarer:

 1. Åh....vad jag känner igen mig i den beskrivning du gör i inlägget idag. Igår hade jag två saker inbokat men i dag inget. Det där inget idag, känns hur skönt som helst. Fast det finns ju göra ändå hemma men dock inga fasta tider att passa :).
  Ha en bra dag ! KRAM MARIE

  SvaraRadera
 2. Das ist das Glück
  der Rentnerin :-)
  Det här är lycka
  pensionären :-)

  Kram Marlise

  SvaraRadera
 3. jaa vet du vad, sista veckan feb, har jag fullt varje
  dag. Både tandläkarbesök, middafsgäst på torsdag, onsdagen skall jag till en granne på smörgås
  och kaffe. Måndag promenad ,tisdagen skall de tvätta åt mig. Jag är ju brukare nu.
  kram Hajan

  SvaraRadera
 4. Precis som dig så tycker jag att jag har JÄTTEMYCKET att göra om jag har ett par saker jag ska iväg att göra i veckan. Dessutom har jag bestämt mig för att aldrig göra mer än två saker hemma om dagen - ja alltså förutom det vanliga som att laga mat och så.....eller jobba i trädgården förstås!
  Igår hade vi fullt upp hemma, för det är ju så att även om det bara är två saker kan dom där sakerna ta väldigt lång tid. Men idag ska jag bara slappa (kanske titta lite på OS, det har blivit dåligt med det) för i morgon måste jag börja städa. Vi ska ha gäster på fredag så på torsdag ska jag handla och hela fredagen kommer jag att laga mat!!
  Gissa om man kommer känna sig utarbetad i helgen..... *fniss*

  SvaraRadera
 5. Förstår inte hur man klarade av att både jobba, sköta hem och barn och dessutom ha kalas ibland. Säger som de andra - det är skönt när man inte har någonting inbokat - det räcker med en enda sak för att man ska känna sig stressad.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 6. Ack ja, jag sällar mig också till raden med medkännande kvinns! Innan jag blev sjuk av all stress + samtidig, obehandlad borrelios hade jag armslånga listor liggande på köksbordet och betade systematiskt av punkt efter punkt. Numera räcker det, precis som för dig, att jag har ett par överenskomna klockslag i veckan att hålla mig till. Inte blir det bättre av att jag tvingats acceptera att jag har en bestående stressintolerans, som gör att jag alltid, vareviga gång, varvar upp som inför en försvarsoffensiv i Mellanöstern :o/

  De fåtaliga gånger då jag numera har två saker SAMMA DAG leder till rena katastrofläget, med adrenalinet svallande mellan öronen och kortisol som sipprar genom porerna. Typ.

  Länge har jag letat efter off-knappen, men den tycks vara borttappad för evigt.

  SvaraRadera