lördag 8 februari 2014

Snart!

När vi vaknade i morse var det +4 grader ute. Då lade jag undan alla mina isbilder och började titta lite bakåt i tiden i min fotosamling och vet ni, om mindre än en månad kan det se ut som på dagens bilder. Innan jag hann ur sängen ropade en kattuggla alldeles utanför fönstret och på min promenad i går var det en helt annan aktivitet på fåglarna. Det hörs lite sång både här och var i buskarna. I dag ska jag åka och köpa lite fin jord plus såjord och sedan kan jag peta ner de första fröna i sina krukor och försiktigt börja väcka pelargonerna! Ha en riktigt fin lördag!


3 kommentarer:

 1. Morrn ! Å vad härligt det verkar det du beskriver att det inte är SÅ långt kvar till våren nere på Öland. Mysigt med lite kattuggleväckning också. Ja, tänk när vi får se de första krokusarna eller blåsipporna...vad jag längtar. HA EN BRA DAG ! Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Nää, ska du börja med vårsådden REDAN?! Här får den nog vänta ett tag, för det gick lite rangligt till ifjol, när jag var för trigger happy. Men inte är det länge kvar ändå, det är det ju inte. Och i år lär det gå undan, i och med att det inte finns ett metertjockt snötäcke som måste undan först :o)

  Sköna lörda'n, hörru!

  SvaraRadera
 3. Hier bei uns sind es in diesem warmen Winter heute 10°+
  Die Krokuse blühen schon.
  Guck in meinen Blog,
  da habe ich gestern,
  alles was schon blüht gezeigt.

  här är det med oss i denna varma vinter dag 10 ° +
  krokusen bloom redan
  kika in i min blogg
  sedan går jag
  visat allt redan blommande.
  trevlig helg!

  SvaraRadera