tisdag 18 februari 2014

Envisa vindar

Mysiga mössan

I går var det några örnar som lockade mig på avvägarOm vi bortser från de hårda vindarna har vi riktigt vårväder här nu. Men det är jobbigt när det blåser. Jag funderar på att sy i hakband på min ulliga,gulliga mössa från Ullcentrum. Trots att den går att dra ner långt över öronen, är den på väg att blåsa av ibland. Det fungerar inte att hålla i mössan med ena handen och hantera kikare och kamera med den andra. Man får väl se lite töntig ut på promenaderna utmed stränderna. Skulle kanske behöva snoddar till vantarna och glasögona också när jag tänker efter. Maken tycker dessutom att jag behöver en lång snodd fastsatt i jackan, så han kan hala in mig vid behov. Jag har en viss förmåga att inte hålla reda på var jag är när allt spännande lockar iväg mig från de markerade stigarna.2 kommentarer:

  1. ja nu har det verkligen blåst ordentligt. Jag skojade med min ledsagarinna i går. Snoret rinner och vettet försvinner. Man bliver ju väldigt våt om näsan i blåsten
    och äldern gör ju sitt till. Kommer ihåg att jag undrade varför farmor jämt var " snorig ", ha nu vet jag.

    SvaraRadera
  2. Kul idé från din man, för honom. Förstår att vinden kan slita i både det ena och det andra. härliga örnbilder! Ha det fint!
    Kram

    SvaraRadera