tisdag 14 maj 2013

En vänlig grönskas rika dräkt...En liten trollflicka träffade jag mitt ute i skogen

Ja, nu är det verkligen smyckat med en vänlig grönska precis överallt här på Öland. På min sena skogspromenad i går kväll silade ljuset ner och pekade som spotlights på de knoppande liljekonvaljerna. Under natten började ett stilla vårregn att falla.Trist för alla som planerat utflykter och annat i dag men så välbehövligt. Själv hade jag tänkt rensa ogräs men det kanske blir perfekt läge för det senare under dagen. Nu ska jag snart ringa mamma och höra hur roligt hon hade på sitt 91-årsparty i helgen. Barnfritt istället för föräldrafritt blir det kanske i den åldern!?

4 kommentarer:

 1. Så härligt med denna skira ljusgröna grönska.
  Här är det mest gräsmattorna som växer så det knakar.
  Hoppas mamma hade en riktig brakfest på sin dag
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 2. Så fina liljekonvaljer! Mina ser ut som tunna gröna pinnar... Ni är så långt före ;o)

  Har väntat på regnet i flera dagar men vet inte var det håller hus. Det är kruttorrt hos mej så skulle du kunna skicka hit lite droppar..?

  SvaraRadera
 3. En alldeles ovidkommande kommentar, föranledd av din mammas ålder. När nöjesfältet Liseberg firade 90-årsjubileum förra helgen passade de på att bjuda in Göteborgs alla 90-åringar. Och tänk, 310 stycken kom! Visst är det underbart, att vara 90 år och fortfarande kunna gå på nöjesfält!
  Irene

  SvaraRadera
 4. Åh ja men jaaaa så vackert och du sjunger så kolossalt vackert dessutom. Jag sitter här o njuter.

  Grattis lilla mamsen.

  SvaraRadera