onsdag 20 januari 2016

Insnöat

 
Det är lätt att bli insnöad, påverkad och med ett fokus riktat åt fel håll. Jag vill påstå att med ett uppdrag som i stort sett innebär mängder av dygnet runt-arbete, krav på att man alltid ska vara fräsch, förberedd och där allt man säger vrids och vänds, då måste man kunna lita på, att den stab av rådgivare man har omkring sig klarar att granska fakta och lämna korrekt info.
 
 
Att dessutom en lägenhet kan vara viktigare än en mängd uttalanden som riskerar att skada Sveriges neutralitet och säkerhet, där man kunde ha tonat ner lite och inse att diplomati och små, små steg är betydligt viktigare än att uttala sin personliga åsikt, är svårt att förstå.
 
 
Att hårt arbetande människors pengar ska satsas (med stora förluster) på lyx, flärd och porr är också obegripligt. Är det inte personer som själva, för inte alltför länge sedan har befunnit sig på "golvet", som har fattat de besluten? Det är lätt att bli påverkad och omvänd!
Jag kan heller inte förstå hur ett annat parti där rättegångar, mygel med pengar och våldsbrott är vardagsmat, trots detta samtidigt kan ha ett ständigt växande väljarstöd och nu vara störst av alla partier. Där verkar det inte vara lika oförlåtligt med misstag och snedsteg.
Det var årets politiska inlägg. Jag brukar undvika sådant för blodtryckets skull!
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Det är faktiskt väldans oroväckande att "vanligt folk" numera - på grund av allt som pågår - börjar bli vansinnigt främlingsfientliga. Jag har inget emot hårdare regler för flyktingar (tvärtom)och gillar inte folk som tigger och kommer aldrig att ge dom en krona, men det mest skrämmande är vad allt det här gör med oss. Vad väntar.....!?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är ynkligt att Sveriges utrikesminister inte har en tjänstebostad nära sin arbetsplats. Sen kan man ju undra över hennes snålhet som inte kunde köpa sig en lägenhet där istället för att få en gratis av Kommunal. Hon lär ju inte vara precis barskrapad efter sin tjänstgöring som EU-kommissionär.
  SD vill satsa mycket på pensionärerna, som många gånger har det sämre ställt än våra nya svenskar. Det är kanske därför partiet växer också?
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera