torsdag 14 januari 2016

Solen sken i Kalmar....men inte här!

 
Det slutade aldrig att snöa igår. Samtidigt pratade lokalradion oavbrutet om hur solen sken över Kalmar och södra delen av Öland. Frustrerande! Jag bestämde mig för att vägra vintern och gick inte ut genom dörren på hela dagen.
 
 
Istället fick jag väldigt mycket gjort! Skrivarbeten, planering, samtal hit och dit och dessutom en stor laddning med raggmunk och fläsk. När jag behövde sträcka på mig gick jag en sväng mellan fönstren och beundrade fåglarna utanför.
 
 
I dag har vi -8 och en klar himmel ännu så länge, men det är inte riktigt ljust än. Kanske är det vi som får en solig dag i dag!
 
 

2 kommentarer:

 1. Ja usch, jag vägrar vinter idag också. Här i Östergötland har vi - 15 grader nu på morgonen. Idag blir det mest inneliv. Lilla vovven gillar inte kylan heller.
  Så fina fågelbilder du har fått genom fönsterrutan. Så här års är det skönast att vara fågelskådare just genom fönsterrutan :)

  Önskar dig en fin torsdag !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 2. Jo då solen sken i Kalmar ;) När jag vaknade i morse och begav mig till jobbet så visade termometern -11. Inte skönt alls kan jag lova. Brr.. Längtar till varmare grader. Ha de gott!

  SvaraRadera