tisdag 16 april 2013

Hurra!

Hurra, hurra! Våren är här!

Lyxig rådjursmat, numera skyddad av uppochnervänd trädgårdskorg

Om jag sätter in ett filter i öronen som sorterar bort de tråkiga nyheterna från radion och bara släpper igenom de roliga, så är det många glada vårnyheter som når mina öron. Klass 1-varning för kraftiga vattenflöden är kanske inte så kul om man har ett hus i riskläge, men i mina öron är det som Vivaldis "Våren". Från Ottenby fågelstation rapporteras det om helgens vårflöde av ankommande resenärer i form av flyttfåglar, vilket vi även märkte på vår norra spets av ön. Härliga tider, strålande tider!!!

5 kommentarer:

 1. Ja, hurra, hurra, hurraAA! Äntligen kommer värmen!! Jag snokade runt på gården en sväng igår och upptäckte faktiskt pigga uppstickare lite här och lite där :oD

  Lycka ... mitt i all världens o-lycka.

  Ha en utmärkt, hördu!

  SvaraRadera
 2. Ja, våren är här oxå, snön rinner bort i floder på min gård, men det är is under så det ligger kvar å blir till en sjö, stövlar på alltså .
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 3. äntligen äntligen!

  margareta

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt nu när våren äntligen verkar vilja sätta fart. Jag har också planterat några penséer och jag slipper se dem bli rådjursmat, men du har ju hittat en lösning på problemet.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Det blir nog inte några penséer förrän nästa vecka här hemma. Snön ligger fortfarande kvar här och där och inte ens en ynka liten tussilago har jag sett.
  Kram
  Musikantaingrid

  SvaraRadera