måndag 22 november 2010

Gråaste grått


En flock våta, gråa kråkor flyger genom den gråa luften och landar på de gråsvarta, avlövade grenarna i toppen av ett träd. Det kunde knappast bli mera grått och färglöst än den mörka novembersöndag vi hade i går. Jag längtar till nästa helg när vi kan tända adventsljus och stjärnor och alla trädgårdar smyckas med ljusslingor. Då känns det lite som om den gråaste tiden är passerad. Som tur var hittade jag också en färgglad sidensvans i ett träd med röda bär och de små tusenskönorna som blommar nästan året runt på strandängarna.

3 kommentarer:

 1. Javisst är det mysigt när alla adventsljus tänds i alla fönster och trädgårdar, då blir novembermånaden och december också ljusare o mysigare.Här snöar det nu igen fast dom lovat uppehållsväder, men det är bara att ta emot och se glad ut.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Hej du!

  Ja visst är det tur att vi snart kan fram med ljusen. Faktiskt ska jag ut på en runda med Charlie nu och jag kan mycket väl tänka mig att det redan är gjort i sommarstugeområdena för att det ska vara klart tills nästa helg. Då vi var i Strängnäs skådade jag en klädd innegran i ett hus.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Sidensvansar är så gulliga. Och jämt är dom så många. Fina bilder!
  Kram

  SvaraRadera