söndag 3 april 2016

Orm i paradiset

 
Samtal på morgonkvisten:
-Hallå där, du ser inte så pigg ut i dag! Blev det sent i går kväll?
-Inte alls. Det är den här förbaskade kylan. Det var minusgrader i natt och jag blir alldeles stel i kroppen.
 
 
-Du får nog försöka att mjuka upp dig nu och dra iväg för däruppe seglar en hungrig ormvråk och spanar. Det kan sluta illa för din del.
 
 
Nu blandar sig rödhaken i samtalet: -Jaa, du får gärna dra iväg härifrån. Snart ska jag ordna med bo och ungar och jag vill inte ha dig krälande omkring här då!
 
 

4 kommentarer:

 1. Nä, orm vill man inte ha på tomten! Dom får gärna hålla till någon annan stans!! Helst långt bort så man inte riskerar att Santos blir biten.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Hei, det var ikke hyggelig med den ormen...
  Så fin blogg du har fra Øland, jeg var på sommerferie der som barn, har alltid ønsket meg tilbake...
  Det er kaldt her i sør-Norge også nå, får håpe sola snart titter fram igjen så man riktig kan nyte hagelivet!
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Idak

  SvaraRadera
 3. fint samtal. kul att få veta att fler än jag kan höra vad djuren talar om! det enda intressanta med ormar år just på våren, när dom är slöa pga kylan. man kan studera dom noga.annars gillar jag inte huggormar. för jag antar att det där är en sån, trots avsaknaden av mönster, för den har ju inga ögonfläckar. det var fläckarna jag alltid tittade efter på min tid som matte. ville ju inte att min älskling skulle bli biten.

  SvaraRadera
 4. Jag har lite ormfobi, så jag tittade väldigt kvickt på din första bild. Rödhaken däremot känner jag varmt för och hoppas att den lyckas med boandet och får många ungar.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera