lördag 21 november 2015

Bubbel, bubbel

 
Ja, här sitter jag och leker med bubblor. Tid med det? Egentligen inte men en liten lekstund behöver vi alla ibland.
 
 
Det var ganska vilsamt att betrakta bubblorna som flyter omkring under vattenfallet i dammen efter en dag fylld av förberedelser inför alla möjliga kommande evenemang och träffar.
 
 
Dessutom några långa samtal med dotterns biståndshandläggare och arbetsterapi om den ledstång till övervåning och sovrum som hon skulle ha  fått för länge sedan. Det har snart gått två månader sedan hon kom hem från rehab och vissa kvällar vågar hon inte gå upp för den branta trappan på grund av balansproblem efter sin stroke, utan sover hellre i sin sittsoffa.
 
 
Hur som helst, det blev ändå ett trevligt slut på dagen med kroppkakefest och givande samvaro i hembygdsföreningen.
 
 

3 kommentarer:

 1. KÄRA NÅN DET MÅSTE JU ÅTGÄRDAS OMGÅENDE. så tråkigt det kan bli.
  Och oroligt för Er också när inte allt funkar. Det var konstiga bubblor ni har dammen. Så vackra och egna.
  ha en bra helg nu önskar Harriet

  SvaraRadera
 2. Ibland måste man ta en paus från "livet" och bara vara. Jag övar på det var dag.. Tråkigt att höra att det har tagit sådan tid för din dotter att få de hjälpmedel som hon behöver. Jag hoppas att de får "tummen ur" nu så hon kan få sova i sin säng.
  Ta hand om er och ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 3. Jag som älskar skumpa trodde naturligtvis att det var det du menade med "bubbel"! *fniss* Men såna vackra bubblor som du visade är verkligen kul att få se.
  Däremot är det hemskt att det inte hänt något från biståndshandläggaren. Måste vara en urdålig sådan. Eller också är din dotter alldeles för snäll - eller sjuk, för man behöver vara frisk egentligen - för att få hjälp. Fråga mig som hade en bror som satt i rullstol. Första tiden var det jag som fick vara på och det fungerade. dom t.o.m. inrättade in speciell hjälpmedelsavdelning där han bodde. Med tiden blev han så helt frisk i huvudet och kunde tjata sjä-lv - och han gav sig inte om det var något han behövde!
  KRAM och hoppas det blir Ok för din dotter snart
  Susie

  SvaraRadera