lördag 3 oktober 2015

Va, är det redan helg igen??!

 
Vart har den här veckan tagit vägen? Det var ju inte längesedan det var skördefest och nu är det lördag igen! Vad har jag gjort då? Jo, i går t ex stod jag en lång stund framför sovrumsfönstret och betraktade den här rödhaken, som tittar så intensivt på något en bit ifrån.
 
 
Det var den lilla kaninen som rödhaken studerade ingående. Jag hoppades länge att de skulle komma så nära varandra att jag kunde få med dem på samma bild men det lyckades inte.
 
 
I torsdags var jag (som vanligt) en sväng till Ölands norra udde och då upptäckte jag den här havsörnen långt, långt därute. Lämpligt nog hade han parkerat sig på skylten om fågelskyddsområde. Han kände sig säkert extra trygg där!
 
 

4 kommentarer:

 1. Smart Havsörn. Där kunde han känna sig trygg :) Håller med dig om att veckan gick fort! Känns konstigt att vi redan är inne i Oktober. Det går liiite för snabbt nu. Kan vi bromsa ?.
  Ha en skön helg :)

  SvaraRadera
 2. ÅH VILKA FINA BILDER. Så bra han placerade sig Havsörnen uppe på den skylten var han ju säker.
  Nu går det undan skall jag säga, men så är det ju varje år, att man tycker att man ej hinner med.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Jag tycker alltid att tiden rusar iväg. I morgon är det måndag igen och förberedelsdag för kören på tisdag. Det var inte särskilt längesen jag satt där med pärmarna och noterna - har inte ens satt in kassen där jag har dem i arbetsrummet utan den står fortfarande kvar på stolen i köket...
  Jag är imponerad över att du lyckas ta så fina bilder av fåglarna och de andra djuren i din omgivning. Men det gäller väl att smyga sig på dem, antar jag :-).
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder av fåglarna och kaninen ! Vilket smart ställe havsörnen parkerat sig på :)
  Ha det gott !
  Kram / Marie

  SvaraRadera