tisdag 27 oktober 2015

Vi har varit på turné...

 
Med hjälp av speglingar i fönstren lyckades jag få med både utsikten och det festdukade bordet på samma bild. Inte helt tydligt men vi var på Gondolen i Stockholm och firade systers 70-årsdag.
 
 
Det blev många roliga återblickar tillsammans med släkt och vänner. Alla blev ombedda att ta med gamla bilder där födelsedagsbarnet var med och här är ett av de mest uppmärksammade fotona, taget ungefär 1955.
 
 
Vi har hunnit så mycket under de här dagarna. Kramat alla gulliga barnbarn förstås och dessutom sett alla nyinskaffade bostäder i familjen. Jag är full av nya tips om hur vi kan göra om lite här hemma (till makens förtvivlan). Vi har förstås också umgåtts mycket med vår dotter som blir lite, lite bättre sakta men säkert. Hon orkade till och med resa till gamla mormor på en kort visit.
Nu börjar förberedelserna för årets julmässa i Skäftekärr under allhelgonhelgen! Alltid finns det något att sätta tänderna i!
 
 

2 kommentarer:

 1. Den översta bilden fick du till riktigt bra :)
  Ska själv en sväng till Skäftekärr i helgen. Känns dock lite konstigt att gå på julmarknad när det är så här "varmt#. Har för mig att det var likadant förra året..
  Förra året besökte vi även Rostiga tanten. Jag tror att vi även gör det i år.

  Ha det så bra :)

  SvaraRadera
 2. det var inte dåligt så mycket ni hunnit med. Gondolen är så fin, vet ej vem det är som basar där nu för tiden.
  Det var roligt att det går bra för Er dotter. Ingen bliver förskonad i livet, så är det bara.
  Så nu har du fått inspiration att ändra hemma, tror inte att din make tänker lika. Så är det bara.
  Fina foton som vanligt Tack för din kommentar hos mig.

  SvaraRadera