"Förbered den lilla kycklingen" börjar ett av Cajsa Wargs recept. Jag tänkte ofta på det på den tiden vi hade kalkoner och ankor som skulle slaktas och plockas. Numera är fågeln redan"förberedd, när vi köper dem frysta i plastpåsar. I går lagade jag en kycklinggryta med bacon, soltorkade tomater, rosmarin och creme fraiche.
Dessutom, när jag ändå var i farten,blev det en gryta med den goda morotssoppan, kryddad med apelsin och ingefära.
Enkel, billig och god!
Jaa här också är julen borta, måste ordna något
SvaraRaderaistället för granen, Det är en sådan mysig ljuspunkt, vi får se
Mycket vitaminer i din fina morotssoppa också. Ska pröva.
SvaraRaderaSkönt med plastpåsekyckling.
Kram från Ingrid
Det receptet sparar jag gärna. Vi äter mycket soppor jag och gubben..
SvaraRaderaKram Maidi
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera