söndag 20 april 2014

Blommande sköna dalar


Blommande sköna dalar, hem för mitt hjärtas ro. Lummiga gröna salar där vår och kärlek bo. Inte konstigt att Zacharias Topelius`vackra dikt fortfarande lever kvar bland våra vårsånger. Precis så kändes det i går när vi var en tur till södra Öland och vandrade runt i Albrunna lund bland tusentals gul-, vit- och blåsippor och lyssnade på fåglarnas vårkonsert. I dag ska de sista trädgårdsmöblerna ut. Det ska bli en varm dag på Öland!


5 kommentarer:

 1. Så vackert och så härligt att kunna gå fritt ute i naturen och bara njuta! Vi är lyckligt lottade som har allemansrätten!!
  Men hur 17 kunde du bara åka förbi Albrunna Perenner!? Jag vet av erfarenhet att det är enormt svårt att inte köpa på sig en massa, men jag gör också allt för att inte göra det. Som t.ex. att INTE går in på Linds i Visby trots att vi brukar rasta Santos o skogen bakom och då parkerar på deras P-plats. Men lätt det är det inte.....*fniss*

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, den kommer de att sjunga från
  trappan i Lund snart. Vet barnen nu vem Topelius är ?
  I bland tycker jag det är synd att så mycket går förlorat
  för omvärlden. Vilket härligt väder vi har på de flesta ställen nu. God fortsättning från Hajan

  SvaraRadera
 3. Det är en varm och fin påsk här på Gotland också minsann. Idag har shortsen varit på.
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Mmmm jag bara njuter av dina bilder och vackra ord..man blir lyrisk en sådan här underbar påsk.

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder. Jag har just fått besked att jag har kommit med på en målarkurs på Ölands folkhögskola i början av juni. Jag ser verkligen fram emot det - i synnerhet när jag ser dina bilder!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera