söndag 23 oktober 2011

Slutspurten
Nu är det bråttom, bråttom! Om några timmar ska jag ha ett möte med redaktionskommittèn och på tisdag ska jag åka iväg till tryckeriet med allt material till hembygdskretsens årsbok och arbeta tillsammans med deras specialister. Det mesta känns färdigt för publicering men det blir alltid mycket i sista sekunden. Boken blir på cirka 130 sidor, full med intressanta berättelser, dikter och fakta från nora delen av Öland. Det är orsaken till att jag inte hinner kommentera så mycket hos er nu men det kommer att bli bättre! Trevlig söndag!

4 kommentarer:

 1. JAG ÖNSKAR DIG LYCKA TILL KERSTIN!!!

  ETT SÅ SPÄNNANDE ARBETE SOM NU SNART ÄR FÄRDIGT FÖR NYFIKNA LÄSARE. MÅSTE JU KÄNNAS FANTASTISKT BRA ATT HA VARIT DEN SOM HÅLLIT I PENNAN OCH DOKUMENTERAT ATT DETTA VIKTIGA!!!
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Klart du inte har tid med sajbervärlden just nu! Jag vet preciis hur stressigt det är när något så omfattande som en 130-sidig bok ska i tryck, och allt som oftast är det något som börjar jäklas i sista minuten. Håller tummarna för att det i ert fall inte dyker upp något sånt!

  (Gudars, så fina domherrar!)

  SvaraRadera
 3. Lykke til med boka.
  Nydelige bilder du har her i dette innlegget.

  SvaraRadera
 4. Härligt att se domherrar, hos mig har sidensvansarna samlat sig för att kalasa på diverse bär. Skall bli spännande att se boken, antar att det tar tid innan den lämnar tryckeriet dock. Men...den som väntar på något gott ;-)

  SvaraRadera