söndag 16 december 2012

Slask och plask

Nu har vi fått slask- och plaskväder! Vädret kan inte riktigt bestämma sig. Ska vi få barmark till jul eller blir det snöiga vägar. De här temperaturerna runt noll är ganska trista. Jag håller tummarna för +5 eller -5. Till och med gräsänderna i Borgholms hamn ser ut som om de helst skulle vilja gå i ide tills vårsolen börjar lysa. I kväll blir det julkonsert med Nord-Ölands körer. Mäktigt! Så idag ska maken sjunga upp sig och jag ska kontrollera batterier i kameran och vässa pennan. Har lovat att skriva om evenemanget.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vädret är faktiskt ombytligt och man vet aldrig hur det blir.
  Här är det hårda vindar och snöfall, inget vidare det heller.
  Hoppas du får en fin tredje advent /bea

  SvaraRadera
 2. Vädrets makter kan man förstås inte göra särskilt mycket åt men jag håller med dig, antingen + 5 eller - 5. Det är melodin
  Härliga bilder på gräsänderna!

  Ha en fin tredje advent!
  kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Idag ska vi iväg till en loppis ett par mil härifrån. Inte för att vi behöver något men det är så trist väder och den stora julstädningen är ju över och det är för tidigt för den sista putsningen inför julafton. Fast jag ska steka lite prinskorv och frysa in, vår manlige gäst ska ABSOLUT ha korv på julafton - och det är klart att han får det! Sen köpte jag en skinka igår - bara på 2,6 kg för jag ska ju inte äta så mycket - men den ska jag inte koka förrän i slutet på veckan.
  När det gäller ditt förra inlägg, det om Bengt så tycker jag att han var den mest sympatiske av alla bönderna så att han hittat en dam är inte förvånande. Synd bara att det tydligen inte blev någon av deltagarna! Jag gillade den som han valde!!

  SvaraRadera
 4. vilken trevlig blogg du har, jag hittade hit genom Anna Filipendula, ha en mysig 3e advent..

  SvaraRadera
 5. Tänk att gräsänder är så vackra !
  Hoppas att ni får en trevlig kväll !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera