måndag 31 december 2012

Man får ta det som det kommer


Så var det nyårsafton igen. Åtminstone enligt vår tideräkning. Visst, jag ska sluta med det och bli bättre på det, men det blir som det blir i alla fall. Om någon vecka känns det som om det aldrig har varit annat än 2013 och allt lunkar på i sin vanliga takt. Men härifrån nordligaste Öland, där havsörnarna ibland glömmer den tuffa jakten på mat för en stund och busflyger lite  och där stenarna i strandkanten har dragit på sig sina glittrande isiga vintermössor, önskar jag er alla ett riktigt bra nytt år med god hälsa och många roliga stunder.

9 kommentarer:

 1. Tittar in för att önska dig ett Gott Nytt År!/bea

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara instämma i dina egna ord! Må du och maken få en riktigt skön nyårsaftonskväll och ett 2013 som går som på räls!

  Största nyårskramen från "norrön"!!

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år kära faster och farbror. Hoppas ni får en skön kväll och att lilla vovven också får en lugn kväll utan skrämmande smällare. Vi ska inte skjuta raketer eller smällare, men däremot så kommer det att bli några slags lyktor som blir uppsända.

  Kramar i massor från hela familjen

  SvaraRadera
 4. Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 5. Mmmm en god hälsa är allt man ska önska sig och att få uppleva våren igen..nu går vi mot ljusare tider..nu kommer snart vårlökarna ja iaf i butik :)

  Vilka poetiska ord du bjuder på idag..

  Men härifrån nordligaste Öland, där havsörnarna ibland glömmer den tuffa jakten på mat för en stund och busflyger lite och där stenarna i strandkanten har dragit på sig sina glittrande isiga vintermössor.

  Oj du det är sådant jag blir glad i själen av.

  Kramilikram och Gott Nytt..

  SvaraRadera
 6. Tack Kerstin för ett fint år tillsammans med dig igen. Det är alltid gott att titta in till dig och se på alla fina naturbilder..
  Livet lunkar på...så enkelt är det och under tiden gör vi det bästa av det, eller hur?
  Önskar god hälsa, fina dagar år 2013!

  Gott Nytt År-kram
  Karin

  SvaraRadera
 7. Haha - du är rolig du, men man måste ha lite spänning i livet. Våga lite - går det så går det! Lekparken var ny, så jag litade på alla redskapen.
  Önskar dig ett Gott Nytt 2013 och skickar en varm kram från Värmlandsskogarna!

  SvaraRadera
 8. Gott Nytt År!
  Här blåser och regnar det som bara den...blåser nog bra hos dig med där ute på ön...

  SvaraRadera
 9. Havsörnarnas busflyg är ju helt fantastiskt bra fångat!!! Jag har en liknande bild på en strandskata som retas med en korp...
  Önskar dig ett riktigt bra 2013!!!

  SvaraRadera