torsdag 1 december 2011

Hellre bakom kameran...
Man får stå ut med en del här i livet. Att i lugn och ro krypa tillbaka i sängen efter frukosten för att läsa morgontidningen brukar höra till de mer angenäma stunderna. Men inte idag! Att se sig själv såsom i en spegel när man slår upp tidningen är inte alltid så roligt. Men bra ändå att vi fick en fin presentation av vår nordöländska bok. Ute är det fortfarande plusgrader och fåglarna äter, dricker, badar och trivs. Det här lilla behändiga fågelbadet är praktiskt och välbesökt, man blir törstig av torra fågelfrön. Dags att putsa bästa fotofönstret igen ser jag på den dimmiga tonen på bilderna.

5 kommentarer:

 1. Men så kuul!! Fast jag håller med om att det känns lite tudelat att se sig själv i tidningen. Fast du har sannerligen inget att skämmas för och söt är du ju också!!

  Vilken fin - och på pricken - diskdikt du lämnade efter dig hos mig. Har du skrivit själv?

  Ha en bra dag, njut av uppmärksamheten i pressen och blås inte bort. Själv står jag i startblocken för att ge mig iväg med Röda Faran till årsbesiktningen. Samma fasa varje år ...

  SvaraRadera
 2. Visst känns det lite läskigt att vara med på bild i tidningen, men det är ju för den goda sakens skull så man får stå ut. Och jag tyckte i alla fall att din bild var jättefin, dessutom...vilken härlig rubrik! Boken måste ha mottagits MYCKET BRA!?

  SvaraRadera
 3. Grattis till fin reklam!
  Det betyder förstås att boken är bra:D
  Att se sig själv i tidningen är något som man bara får lov att stå ut med emellanåt för den goda sakens skull. Bilden av dig är väldigt bra, så sträck på dig litet extra och känn dig mallig!

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Vad roligt för er att ni har fått så mycket och så fin reklam för er bok! Och bilden behöver du verkligen inte skämmas för!

  SvaraRadera
 5. vad roligt att se...min bloggvän har skrivit en bok..så duktigt av dig...kul att se..grattis...snygg är du också..
  fåglarna så fina...kram karina

  SvaraRadera