måndag 14 december 2015

Luciasol över Öland

 
Det blev en solig Luciadag på Öland. Hotande (snö?)moln höll sig i kanterna och försvann ut över havet.
 
 
Men det är vackert med alla mulliga, härliga molnformationer!
 
 
Åkrarna lyser i knallgrönt. Inte så bra för sådden med de här varma temperaturerna, har jag hört, men jag blir glad av det här fräscha gröna.
 
 

3 kommentarer:

 1. Godermorgon...!

  8 minusgrader här just nu kl 8:11...Ullis ledig idag och kojan ska uppdateras med lite fippel...skjutlås te dörrn bl.a. ...uppe och nere...den buktar lite... så det drar mindre...ja, är man i dragåldern så måste sånt täppas till...småfåglarna ska ju ha sitt också...sen lite koll på att allt är okej...åsså fika då förståss men det blir nog i bilen...för kallt å sitta ute nu...huh...

  Ha en fin dag...

  Steffe

  SvaraRadera
 2. Hejsan just nu har jag ´4,3 och det är vitt på marken, men det är frost någon snö har vi inte fått ännu. Jag hade tänkt mig neråt Centrum i morgon. Men jag har tänkt om, vill inte gå ut och få några fler benbrott.'Jag får klara mig med det jag har hemma.
  Min dotter kommer och hämtar pengar, till Julklappar åt de små barnen. Jag vill så gärna ge något i alla fall. hälsar Hajan

  SvaraRadera
 3. Vackra och spännande moln - lite gotisk stämning över bilderna. Här är det frost varje morgon och idag har vi haft minus 7 grader. Man får vara försiktig när man är ute och går - isfläckar på sina ställen.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera