lördag 28 december 2013

Mellandagar

I förebilden till detta vackra hus tillbringade vi julhelgen

En Ernstinspirerad låda med hyacinter och halm hittade jag i ett hörn

Efter julmiddagen

Jag brukar inte lägga ut närbilder på personer, men jag gör ett undantag för lilla mamma, snart 92, som dagen till ära tagit på sig sin röda juljacka

Så var vi hemma igen. Väskorna är uppackade och tvättmaskinen ska snart köra igång. Vi fick en riktigt trevlig julhelg och slapp dessutom halka och elände under den långa resan. Så roligt att träffa familj, släkt och vänner även om det bara blir snabba visiter hos en del. Vi lyckades också samla hela familjen till några julmiddagar trots deras olika arbetstider inom sjukvården, hästar och stall som tar tid och diverse inbokade besök hos alla familjekonstellationer. Och tusen tack för alla julhälsningar som jag har fått under min "vita vecka" då jag har kämpat mot dataabstinensen!


6 kommentarer:

 1. Jag är nästan granatchockad över att NI varit gäster för en gångs skull ;o) Med tanke på folks myckna kuskande land och rike kring under julhelgen får man väl vara glad över att vädret varit som det varit, åtminstone i landets södra delar. Antalet trafikolyckor bör ju, enligt alla odds, ha blivit färre än normalt. Fast lite, lite snö till nyårsaftonen skulle jag nog vilja ha ...

  Du kan f.ö. hälsa din mor, att hon ser betydligt piggare och fräschare ut än jag känner mig. Och det är sannerligen inte illa pinkat vid 92!

  God fortsättning på dig, Kerstin!

  SvaraRadera
 2. vilket fint Pepparkakshus, så duktiga Ni är.
  Min dotter gillar inte några bilder heller på oss, jag bryr mig inte Tyckte din mamma är jättesöt i sin höga ålder.
  God fortsättning önskar Harriet

  SvaraRadera
 3. Hon ser ju fan så mycket piggare ut än vad jag gör gumman...! God fortsättning!

  Steffe

  SvaraRadera
 4. Härligt att du också haft en fin jul! Tittar man snabbt på det fina fotot på din mamma ser hon ut som en fin ängel med vit vinge. Vackert! Ha ett gott slut!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Trevligt att höra från dig igen.
  92 år .... det visar inte din mamma.
  God fortsättning på dig, Kerstin!

  SvaraRadera
 6. En riktigt fin fortsättning efter julen önskar jag dig Kerstin ! Vilket trevligt inlägg du gjort. Det var så mysigt och läsa om den gamla farbrorn och din mamma på bänken. Kanske de träffas något mer. :) Man kan verkligen inte tro att din mamma är över 90 år. Så fräsch !! Ha det riktigt gott önskar Marie ! :)

  SvaraRadera