tisdag 22 januari 2013

Ingen rast och ingen ro
Trots att det fortfarande bara är januari, har vi nu kommit ända fram till jul i planeringen. I går kväll hade vi styrelsemöte i en av föreningarna här och planeringen handlade om både nationaldagen, midsommar och julmässan. Vem kan hålla nationaldagstalet, vem kan vara björn som sover på midsommarafton och vad kan vi ha för extra dragplåster till julmässan? Ja, tiden springer iväg och vi vet också att det gäller att ha så mycket som möjligt avklarat långt i förväg. Det blir ändå alltid stressigt i sista minuten. Jag missade Guldbaggegalan i går kväll och slängde därför en snabb blick i tidningarna på webben. Och då undrar jag: Är det viktigare att skriva om en äldre kvinnas bröst än om vilka som fick välförtjänta priser för bra utfört arbete?


2 kommentarer:

 1. Har lyckats undvika både Guldbaggegalan (ytterligare en tilldragelse för inbördes beundran) och tidningskommentarer! Men det är väl ganska typisk. Om en karl gjort något så pratas det om vad, om en kvinna så pratas det om hennes utseende! Än har vi tydligen inte kommit så långt.....

  SvaraRadera
 2. Det gäller att vara ute i god tid så förhoppningsvis blir det inte lika stressigt när dagen kommer.
  Har inte sett Guldbaggegalan men dom pratade visst om den på tv i morse men jag lyssnade inte ordentligt för någon av katterna busade. Men jag är nog inte tillräckligt intresserad.
  Utseendefixering är något media lider av.
  Bättre att skriva om väl utfört arbete.
  Ha det gott!!!

  SvaraRadera