söndag 24 april 2011

Påskkycklingar och annat

I går fick jag se både påskkycklingar och påskharar. I Thurgårdens handelsträdgård i Färjestaden fanns det en bur med en kull kycklingar. Det var svårt att fota dem genom gallerluckan högt uppe men det syns ändå vad det var. Påskharar sprang runt på alla fält i solskenet och påskliljorna blommade i rabatten. Som motvikt mot allt påskgult tar jag med en orange kejsarkrona också. I dag sjunger maken i kyrkan kl 10 men sedan tänkte vi åka och äta en god lunch på restaurang Svea i Skäftekärr. Lite extra påsklyx!

4 kommentarer:

 1. Påsklyx är det också med riktiga kycklingar!:D
  En god lunch och fortsättning på dagen önskas!

  Karin

  SvaraRadera
 2. Det är skönt att unna sig lite extra påsklyx, här blir det minsann inget krogbesök! Vi har ju både en hund som vi inte kan lämna ensam och så har vi så vansinnigt mycket att göra inför den stundande firmaförsäljningen - samt att försöka hinna ikapp lite i trädgården efter den sena våren. Idag t.ex. ska jag beskära dom sista rosorna samt rensa rabatterna vid clematispiedestalerna. Fast det är faktiskt ganska kul, jag får alltid mer gjort när jag är lite pressad!

  SvaraRadera
 3. Vilket påskigt inlägg! Och vad kul att ni tänker unna er en lyxig påsklunch utan arbetsinsats från dig själv! :o)

  Önskar er smaklig spis och fortsatt strålande påskväder! Själv ska jag ut och hugga ved och krafsa lite i rabatterna. Inte det sämsta det heller ;o)

  SvaraRadera
 4. Her var det virkelig påske.
  Harebildet var flott. Godt gjort å få tatt bilde av den!

  Håper du hadde en fin lunsj.

  SvaraRadera