fredag 16 juni 2017

Djurliv inpå knuten

 
Det hjälper inte att se söt ut! Du får i alla fall inte äta upp mina rosor. Rådjuret smyger runt när hon tror att ingen ser det.
 
 
Borta i en buske landar halsbandsflugsnapparen på spaning efter insekter.
 
 
Prinsen solar nosen ett tag i det vackra vädret.
 
 
Och på ett näckrosblad landar en av alla vackra sländor.
 
 

7 kommentarer:

 1. Härliga naturbilder! Det är fint att ha vänner inpå sig i egna knutar,
  även om rådjuren är ute efter dina rosor. Märkligt nog får vi ha alla våra
  växter ifred här fastän de vandrar över här varje dag och säkert också natt.
  Ha det gott på ön där söderut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Har två flug på varsin sida om oss...det ena paret inåt gården ligger på ägg den på andra sidan sitter och sjunger...och sjunger...och sjunger...ingen donna hörsammar...tycker synd om´en...att tjejer ska va så svåra...! :-) ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har säkert redan en tjej på annat håll och är ute och friar främmat. Inte är det synd om honom ;)

   Radera
 3. Det är underbart med alla djur, speciellt alla fåglar - som jag inte vet vad det är för sort. Men vi brukar ha halsbandsflugsnappare, vanlig flugsnappare och grå flugsnappare. Den senare är den enda vi sett i år. Sen har vi MASSOR av koltrastar som boar överallt t.o.m. i vårt "konstverk" utanför dörren. Lite jobbigt, man vill ju inte störa dom alltför mycket.....
  Sen är det naturligtvis bofinkar, talgoxar, blåmesar, hackspettar, örnar m.m. m.m. Jag försöker läsa på ibland, men jag glömmer det lika fort igen! Men ina är dom alla!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. UNDERBARA bilder! Ja om dom sen är fina att ha i trädgården vet jag inte hm...
  Du kanske vill komplettera med en huggorm från Stora Boråkra??! Hi hi!!
  Kram från Titti

  SvaraRadera