söndag 18 juni 2017

Så var det avklarat!

 
Födelsedagar kan man nästan klara sig utan numera. Men eftersom de ändå återkommer en gång om året får man göra det bästa av situationen. I år avstod jag från min vanliga jordgubbstårta för att prova något nytt. En läcker citronpaj från vårt fina konditori "Kaffestugan" blev det.
 
 
Så trevligt när gästerna tar med sig gitarren. Jag blev uppvaktad med både sång och musik.
 
 
Lite läskande vattenmelon passade bra i värmen.
 
 
Jag ar nog haft lika mycket sol som regn på mina födelsedagar, men i går var det ett fantastiskt väder och vi kunde sitta ute tills skuggorna började falla.
 
 

5 kommentarer:

 1. 1 Tag zu spät: Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Grattis!
  Kram Marlise

  SvaraRadera
 2. GRATTIS så här i efterhand! Vilket fint väder du hade betällt! Och vilken tjusig tårta du bjöd på!! Smakade den lika bra som den såg ut!?
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. GRATTIS till dig! Härligt att fylla år såhär mitt i sommaren :) Lite tårta skulle sitta fint...
  Ha en finfin söndag!
  Varm kram Titti

  SvaraRadera
 4. Grattis så här en dag i efterskott!
  Du ser ut att ha haft en fin födelsedag. Visst ska man fira att man ännu får vara med. Det är inte allom givet!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera