söndag 29 januari 2017

Florence Foster Jenkins

 
Jag såg en dokumentär på TV2 i går kväll om fenomenet Foster Jenkins. Intressant! Damen som var förtrollad av sin egen röst och kunde lyssna i timtal på sina egna inspelningar och var besatt av att dela med sig av den till omvärlden. Trots att hon egentligen inte kunde sjunga alls!
 
 
Och här sitter jag i timtal, fascinerad av mina egna bilder, trots att jag egentligen inte kan fota alls. Jag kan se vissa paralleller där!
 
 
Här är i alla fall en som kan sin sak. Näktergalen!
 
 

3 kommentarer:

 1. Visst har vi alla lite av Foster Jenkins i sig, men dålig på att fota är du absolut inte!
  Tvärtom!! Dina bilder är riktigt bra!!!
  Men på tal om fåglar så hade vi en "näktergalning" utanför oss i Örby, Stockholm och folk vallfärdade dit för att kika och lyssna på den. Vi däremot som hade den utanför fönstret där den gal som en galning varje natt till midsommar, vi var rätt trötta på den. Och inte går dess sång upp mot koltrastens inte.....
  När det gäller färgnyanser så är det svårt, speciellt när man ska ha färgen i ett rum med bara elbelysning som vi i hallen. Alltså så blev den grårosabeige nyansen Siden totalt fel. Den blev lilarosa! Inte alls vad vi har tänkt oss, så nu blir den bara grund för nästa omgång.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Var ifrån har Du fått att Du inte kan fotografera ? Lilla vän jag tycker Du är jätteduktig.
  Hos mig här på Östgötaslätten är det väldigt vackert, samma rimfrost på grenarna i dag med.

  SvaraRadera
 3. Säger som Hajan. Du tar ju helt underbara bilder - två av dem har ju blivit till tavlor eftersom jag förälskade mig i motivet.
  Kram!

  SvaraRadera