måndag 5 december 2016

Nästan lite tårögd

 
Hallå fåglarna! Ni behöver inte vara sura och vända baken till bara för att jag inte hann ut till er i går! Först skrev jag årets alla julkort. Det tar minsann lite tid.
 
 
Sedan var jag då på bio på eftermiddagen. Före filmen visades några trailers om kommande barnfilmer till jul, så nu ska nog alla vi tanter mellan 60 och 80 gå och se "Pettsson och katten Findus" så småningom. Den verkade väldigt rolig. Så började dagens film, "Fyren mellan haven". Vacker och sorglig och en fascinerande historia. Lite tårar föll här och var. Läste recensioner av en yngre man, som bara gett filmen en 3:a i betyg, men vad begriper han?
 
 

3 kommentarer:

 1. Visst är de fina allesammans , man tänker att alla har något de vill tala om.
  Om man har lite fantasi och tack o lov det har jag.
  Spännande att följa dina fåglar.

  SvaraRadera
 2. Jag ska gärna gå och se filmen trots att den har fått en hel del negativ kritik från (unga?) recensenter. De är ju ett kärlekspar på riktigt, Alicia och Fassbinder, läste jag. Bara det är ju spännande att se :-).
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Alltså, det är ingen film för mig! Jag skulle inte kunna sluta att gråta. Det har faktiskt hänt - förr i tiden när man gick på bio - att vi varit tvungna att sitta kvar i salongen till alla gått ut. Anledningen är att jag bölade så mycket.....
  KRAM - Susie

  SvaraRadera