tisdag 27 september 2022

Skördefestvecka


Nu är det skördefestvecka på Öland! Nästan så att vi delar in hösten i två perioder. Före och efter skördefesten. Vi inbillar oss att det ska bli lugnt och skönt efter den stora festveckan, men så är det inte. Det är då vi ska hinna med allt vi inte hann fixa innan. 


Hur som helst. Nu laddar vi för att ta emot gäster. Vi får huset fullt framåt torsdag kväll. Så himla trevligt, men de vet också att de i stort sett får klara sig själva. Det brukar gå bra. Våra gäster brukar ta hand om oss mer än vad vi tar hand om dem.


För vi är ganska upptagna. Inte med fågelskådning, även om jag i svaga ögonblick kan känna, att jag hellre skulle vara ute i naturen med kamera och kikare, men....


har man lovat så har man! Vi tillbringar både fredag och lördag vid vår fina hembygdsgård, där vi har öppet med fika, korv, lotteri, försäljning och lite annat. Kul det också!

 

2 kommentarer:

  1. Här hade vi Klinte marknad och Skördemarknad i lördags. Så trevligt och massor av besökare.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. En sån här trevlig lokal marknad skulle jag vilja gå på, men det blir inte så i år. Orkar ju bara gå 10-20 meter, sen är jag helt slut.....
    KRAM-Susie

    SvaraRadera