lördag 22 januari 2022

Hemma igen


Så var vi hemma igen efter nästan en månad i vårt andra hem, den lilla staden Trosa.


Men både nyinköpt och ihoplånat blev lägenheten klar att bo i även om vi saknar ett och annat fortfarande. Men vi måste skärpa oss och verkligen tänka efter innan vi köper nya saker. Mycket finns i flerdubbla upplagor här i huset på Öland. Bara att plocka med nästa gång vi åker upp. Men en ny potatisskalare efter femtio år med den gamla gjorde livet till en fest! För att inte tala om det nya rivjärnet. Maken fick använda plåster efter de första rivna morötterna. Men vad gör det när det är en minuts gångväg till apoteket.


Vi kunde fira alla helger med vår stora familj. Så härligt! Här är alla med på bild utom värdinnan som pysslade i köket. Så kul att umgås med alla ungdomarna. Vi gamlingar får så många nya influenser och idéer och det behöver vi verkligen ibland.


Några promenader både i staden och på landsbygden hann vi också med innan det var dags att åka söderut igen. Jag började faktiskt längta efter min kära Ölands norra udde de sista dagarna "i stan".

 

5 kommentarer:

 1. Det låter som om du haft en riktigt trevlig helg i det nya hemmet och så kul att fira julen mad alla nära och kära.
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt det låter.
  Två härliga ställen
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha 2 ställen att drömma till! Längta till! Trosa verkar vara en mysig stad...
  Önskar dig en fin helg! Blev så glad för din kommentar :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Trosa är en mysig stad som vi varit till en massa gånger när vi bodde i Stockholm. Ni kommer trivas som fiskar i vattnet utanför..... *fniss*
  Men ska ni ha kvar stället på Öland som sommarbostad eller!?
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer att ha vår bostad på Öland kvar så länge vi orkar med det och också bo här större delen av året. Men det känns bra att ha valmöjligheter. Vi bodde ju i Trosa drygt 35 år innan vi flyttade till Öland.

   Radera