onsdag 27 november 2019

Trevar sig fram i mörkret


Men...vad är det för tråkig novembermånad vi har fått? Mörkt, blåsigt, disigt! November är väl aldrig så kul, men i år slår den rekord. Tur att den snart är slut.


Med lamporna tända överallt letar vi efter ljusstakar, stjärnor och dukar. Alldeles snart 1:a advent och då ska det vara klart. Lite hyacinther och någon amaryllis så är julen klar hos oss. Behöver inte vara mer tycker vi. Jo, vi ska förstås slå in paket till julklappsspelet med familjen och skriva julkort. Det får bli nästa vecka.


Men...egentligen börjar vi redan se fram emot nästa jul. Om allt går väl har vi en ny liten medlem i familjen då. Ska bli så kul!6 kommentarer:

 1. Ja nu är det verkligen mörkt. Jag ser fram mot helgen, för då ska visst solen visa sig. Om den inte har försvunnit för gott....
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. I morgon ska jag ha upp dom två små ytterbelysningarna som saknas - den stora är ju redan uppe. Sen ska jag ställa upp alla adventsljusstakarna i fönstren, men vi ska inte tända dom förrän på lördag kväll. Rolles jobb är att dra fram alla kablar, så jag hoppas verkligen att det inte regnar hela tiden i morgon!
  Vad är det för ökning i familjen ni väntar på; En hund, en katt eller.....?
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. Du wirst schon Urgroßmutter, wie schön!
  Du kommer vara mormor, hur trevligt
  Kram Marlise

  SvaraRadera
 4. Dream on...trills...hur kul som helst...! ;-)

  SvaraRadera