onsdag 5 december 2018

Så var det tisdagshandlat

 
Vi försöker verkligen att tänka till innan vi handlar på tisdagarna, den dag då pensionärerna får fem procent på inköpen hos ICA. Det gör kanske inte så stor skillnad i pengar, men det är nyttigt att skärpa till sig och planera lite ibland.
 
 
Dessutom är det fler som tänker som vi gör och butiken är ofta fylld av bekanta från trakten runtomkring. Det blir en trevlig stund av samvaro också.
 
 
Den här veckan gick en stor del av pengarna till några säckar med fågelfrö och en hoper med talgbollar. Så nu är både fåglarna och vi nöjda för ett tag framåt.
 
 

1 kommentar:

  1. Visst är det så att man ibland drar sig för att fixa till en del hemma för att det drar med sig en del. Men vi brukar normalt få 1 eller 2 saker gjorda varje år. I år har det dock inte varit vi som dragit på det hela utan hantverkarna och det är inte kul alls.För vem vill ha allt inne i oreda till jul. Iaf inte jag som älskar att julpynta! Och du har rätt, böcker är otroligt tunga. När en pappkasse äe fylld orkar jag knappt flytta den - och det är man ju tvungen till. då nu har vi pappkassar, lådor och skåp/hyllor överallt i huset. Dock står matbordet och stolarna kvar i matrummet IFALL vi ska sitta där med våra gäster och äta julmiddag. Om golvläggarna kommer innan jul så finns det plats rakt in i vardagsrummet för bordet - men inte för några gäster om golvet inte blir klart! *fniss*
    KRAM/Susie

    SvaraRadera