fredag 18 september 2015

Sommardag

 
Det blev en riktig sommardag i går. Jag var tvungen att smita ut en stund ifrån den samlade högen av post och mail, som väntade på mig efter en veckas bortavaro.
 
 
Till och med flugorna fick ny energi i solvärmen, vilket gladde en och annan kvarvarande svala. Inomhus plockade vi fram flugsmällan igen, då tre envisa flugor envisades med att göra oss sällskap framför TV-n på kvällen.
 
 
Höstanemonerna, som mestadels tycker att det är lite väl torrt i vår trädgård, är nu finare än någonsin efter den senaste tidens återkommande skyfall.
 
 

5 kommentarer:

 1. Ja det var verkligen en varm dag i går. När jag cyklade till jobbet vid 06,00 tiden så hade jag bar en tröja på mig. Ingen jacka OCH tjock tröja som jag har haft ett par gånger den senaste veckan. Kändes lite olustigt på något sätt men skönt :9 Idag däremot blåser det kraftiga vindar

  SvaraRadera
 2. Ja det var verkligen en varm dag i går. När jag cyklade till jobbet vid 06,00 tiden så hade jag bar en tröja på mig. Ingen jacka OCH tjock tröja som jag har haft ett par gånger den senaste veckan. Kändes lite olustigt på något sätt men skönt :9 Idag däremot blåser det kraftiga vindar

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller verkligen med. det var fortfarande 18+ när jag skulle gå in och se Godkväll. Nu har jag bara 16+,
  Så det skiljer verkligen från i går. Men jag är lite lustig, jag älskar hösten Fast det blåser som tusan här
  så känns det lite bra i alla fall-
  ha det brs

  SvaraRadera
 4. Jättefin bild på den lilla sädesärlan! Vackra blommor också.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder alla tre. Ja, alla får ny energi av det sköna vädret t o m flugorna :)
  Ha det gott !
  Kram från Marie

  SvaraRadera