lördag 26 september 2015

Fest hela dagen

 
Den soliga och varma skördefesten pågår nu för fullt. I Böda hamn var det en ström av besökare hela  dagen i går.
 
 
I dag hoppas vi på ännu fler då de flesta är lediga från arbetet. Å andra sidan var det många i går som sa "att vi börjar längst norr ut i dag och fortsätter sedan söderöver", så vi får väl se.
 
 
Det var i alla fall härligt att komma hem till en färdig middag i går efter åtta timmar i hamnen. Maken hade tillsammans med våra gäster ordnat till det.
 
 
Roligt att även de minsta barnen medverkar i Skördefesten!
 
 
Förskolan Sandhorvans barn mellan ett och fem år hade ordnat en fin utställning med utryckningsfordon. Inte kunde man väl ens ana att det hade varit äggkartonger från början?!
 
 

5 kommentarer:

 1. *fniss* Vilka kul bilar! Dom var påhittiga ungarna!! :-)
  Vilken tur ni har haft med vädret. Vi ska nu ge oss iväg och hämta upp alla mina och mina närmaste väninnors lökar. Är en bit att åka så det ska bli trevligt i det fina vädret. Vi ska väl hitta nån bra plats att ta en hundprommis på också.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Vi åkte runt på södra Öland igår kväll och vi upplevde som att det var lugnare än vad det har varit förut men idag när vi åkte in till stan så såg vi lååånga köer till ön. Perfekt väder även idag för att strosa runt så jag förstår dem som åkte över idag :)

  SvaraRadera
 3. Vilken bra man Du har som kan hjälpa till med maten. N'ägot jag fastnade för hos dig i dag, var det söta lilla trollet
  som är hur gulligt som helst.

  Ha en bra helg

  SvaraRadera
 4. Rotfrukterna får mig att längta efter en god soppa!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Äggkartonger som utryckningsfordon är första gången i mitt liv som jag träffar på. Det är inget fel på fantasin. Skönt att det blev så fint väder - rena sommaren åtminstone här hos oss.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera