torsdag 26 februari 2015

Och där kom nästa..


Nämen titta! Nu börjar mina botaniska krokusar titta upp överallt. I dag hade jag tänkt åka ut och leta efter blåsippor men det är någon konstig dimfrost och tjocka dimmoln ute. Det kanske har ändrat sig om några timmar.


Vad gör man annars då en februaritorsdag på norra Öland. Ja, man behöver inte göra någonting om man inte vill men idag kan vi glädjas åt att Lill Lindfors fick ett hederspris i Grammisgalan. Hon bor en bit härifrån. 


Morgontidningen kommer på torsdagar och i dag var det stora rubriker. Vår grannfru har tagit körkort som bilskolans äldsta elev! Nåja, gammal och gammal. Hon är "bara" 65, men vi vet hur hon har kämpat så vi bugar och hurrar!3 kommentarer:

 1. Ni ligger längre söderut. Det är bara att konstatera...här får vi nog vänta ett litet tag ännu innan krokusarna visar sig.
  En fin dag önskas!
  Kram

  SvaraRadera
 2. det tyckte jag var bra att hon fixade sitt körkort. Bara hon kör sen också. Jag har 2 väninnor som aldrig kör själva. De verkar ha sina körkort som legitimation , konstigt.
  Min pappa var50 när han tog sitt körkort, det tyckte jag då var gammalt. Jag kan inte alls tala i detta, har inget och tänker inte skaffa något heller. ha,ha tror jsg

  SvaraRadera
 3. Strong "tant", jag gratulerar jag med! Skulle aldrig kunna vara utan möjligheten att köra bil. Speciellt nu när man bor på landet utan några andra kommunikationsmöjligheter.
  Måste ut och kolla om mina botaniska har kommit upp - och så ska jag faktiskt beskära tre buskar idag INNAN dom börjar bryta. Ja, det är bara en gren på varje, så det är inget jättejobb precis.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera