torsdag 4 mars 2021

Jag städar!!!


Jag städar, i fotoarkivet alltså! Påminner om när dottern var i yngsta tonåren och skulle städa sitt rum. Hon började med att ägna timmar åt att vika ihop Barbiekläder. Nu är hon plus 55 och betydligt duktigare på att städa än vad jag är. Men nu skulle jag städa bland mina bilder. Vad ska man ta bort då? Tja, till exempel den ovan. Inget att spara tycker jag.


Jag har alldeles för många bilder på örnar som flyger långt borta. Vad är det för konstig reflex som alltid får mig att höja kameran så fort en örn närmar sig? Jag kan radera mer än hälften av alla örnbilder.


Ibland lyckas jag inte alls fånga ljuset som jag har tänkt mig. Bara att ta bort!


Hur kul är det här då? Kanske som ett minne av luftledningarna, som de just håller på att ta bort här omkring oss.Nämen Ungen (även kallad Edith). Den ska förstås sparas. Vilken tur att det går så lätt att skicka bilder till varandra i dessa isoleringstider! Nu kom jag av mig i städandet och drömmer mig bort till kommande tider när vi kan krama varandra igen!


 

3 kommentarer:

 1. Jag sparar på alldeles för många bilder, men har dem på en speciell hårddisk, så det gör egentligen inget mer än att det är svårt att hitta det man söker efter.
  Lycka till i fotostädandet!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken söt liten Edith! Henne kan du nog aldrig få för många foton av.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten Edith :) Bild 3 på ljuset är ju jättefin!!! Magisk...ja jag borde också städa i bildarkivet. Bra tips!
  Ha en fin lördag...
  Kram Titti

  SvaraRadera