onsdag 22 april 2020

Vårstress

 
Nu vill jag hinna med allt! Naturen, trädgården och förstås fåglarna.
 
 
Men, man är ingen ungdom längre. Konstigt vad fort det gick. Jag som aldrig skulle bli som alla gamla tanter. Minns att jag tänkte det många gånger.
 
 
Nu är man där ändå. Inget att göra åt det. Bara försöka motarbeta så långt det går!
 
 

5 kommentarer:

  1. Bara å ta´t som det kommer...inte nog med åldern...omfånget ökar också...nytt bälte snart...är på sista hålet...liksom lindrigare än och ta till alldeles för radikala åtgärder...typ...idag har vi handlat för 14 dagar...med handskar på och våtservetter efteråt i bilen...tvättstället hemma sen...mycket planerande att få ner allt som ska handlas på köplistan...hsb är makalös på att fixa det...idag sol och varmare...börjar likna sommarväder nu...skönt innan det blir för varmt...

    SvaraRadera
  2. Jag tycker faktiskt att man ska tillåta sig själv att dra ner på takten. Huvudsaken är ju att man mår bra.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  3. Hittade till din blogg genom bloggen De fyra blomsterhaven.
    Vackra bilder!
    Jag känner igen mig ditt tänkande. Fast jag tycker det är helt underbart att var pensionär och tänker även ibland, fy vad jobbigt att vara ung och behöva göra en massa grejer. Nu tar man det som det kommer och njuter av allt man har och livet här i det vackra Wales.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Ja jag känner igen det där...man vill så mycket! Orken sisådär...nåja, allt har sin tid och NJUTA av ön måste vi nu!!!
    Varm kram från Titti

    SvaraRadera
  5. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin jasa fotocopy 24 jam wish you deign to visit my website, thank you :)
    1. Aqur Printing
    2. Pusat Cetak Yasin

    SvaraRadera