torsdag 7 december 2017

Ibland är det ännu värre - som 2010 t ex

 
Visst är det vackert med snö! Och ljusare. Men jag föredrar ändå barmark under skosulorna.
 
 
De här bilderna är från dagens datum år 2010. Den vintern då vi åkte nästan som i en tunnel på vår stora väg 136:an. Bitvis såg vi ingenting annat än gigantiska snövallar på båda sidor om vägen.
 
 
Vi får väl se hur det blir den här vintern.
 
 

3 kommentarer:

  1. Sån där hemsk vinter hoppas jag verkligen vi slipper i år! Jag är inget förtjut i snö alls, föredrar en grön vinter med plusgrader och regn faktiskt. Alltså precis som det är just nu!
    Tråkigt att höra om att er lilla voffsing har cushing, men positivt att det finns medicin - även om den är dyr. Det är en jobbig sjukdom, dom behöver ut så ofta. Penny - som blev 16,5 - skulle sista åren ut en gång i timmen dagtid, plus ett par gånger på natten och när man åkte bil fick man stanna var 15:e minut kändes det som. Men vår veterinär då sa inte ett ord om eventuell cushing eller tog några prover, men å andra sidan sa han inte ett ord om något annat heller. Han gjorde faktiskt inget annat än gav henne smärtstillande tabletter för att hon förmodligen(!) hade artros!! Som du förstår har vi bytt veterinär.....
    MVH
    Susie

    SvaraRadera
  2. Då måste ju jag sett dem förut ju följt dig så länge. Klckade på bilderna i dag, De är ju som
    små tavlor, både hästarna och det gamla huset. Mycket vackra bilder.

    SvaraRadera
  3. Håller med dig att det är bra mycket skönare - om än lite mörkare - utan snö. För oss som bor på landet och måste åka bil överallt är vi tacksamma för varje dag som går utan snö.
    Kram

    SvaraRadera