torsdag 13 augusti 2020

Ut på en liten resaÄntligen vågade vi oss iväg några dagar! Vi har längtat så efter att få träffa lilla Edith i levande livet och inte enbart på bilder och filmsnuttar. Vi höll ordentligt avstånd och får inte ta i henne ännu så länge. Hittills är det bara mamma, pappa och moster som får ha riktig närkontakt.


Vi har förstås längtat efter alla andra i familjen också, både tvåbenta och fyrbenta i hus och stall. Dotter, alla barnbarnen med respektive, till och med dottersonens flickvän i Brasilien fick vi träffa. Allt går att ordna med telefoner och datorer numera. Här är det Siri som kollar av gårdsplanen.


Lilla Melvin börjar bli gammal och grå och hör lite illa, men vill inte missa roliga träffar för det.


Mumsig mat hör förstås till när vi ses. Grillat, sallader och några lyxiga pizzor smakade bra i värmen.


Något annat viktigt vi skulle ordna, var ett femgenerationers kort. Vi åkte upp till mamma allihop och fotade ute på hennes gård. Hundratals bilder, där alla tittar åt olika håll😃, men några blev riktigt lyckade. Så roligt att ha för hela släkten. Inte alla som har fem generationer. Det skiljer 98 år mellan Gullan och Edith!
 

3 kommentarer:

 1. Vilket otroligt fint foto! Det blir ett fint tidsdokument och tänk så roligt för lilla Edith att ha det att titta på när hon blir gammal.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig utflykt...och vilka härliga bilder också!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Fint foto på er...man ser ju dragen vad lika ni är!

  SvaraRadera