lördag 2 maj 2020

Blommande sköna dalar....


Blommande sköna dalar är det verkligen just nu. Vi fick några mm regn också,vilket förstås gör allting ännu skönare. Så trist om allting börjar torka bort igen.


Bilderna är från vår hembygdsgård, där det under normala år är full fart vid den här tiden med "Öland spirar" och andra aktiviteter.


På fredag och lördag kommande vecka ska vi ändå sälja tomatplantor och lite annat där. Med självservice, swishbetalning, avstånd och hänsyn ska det säkert gå bra. Vi behöver alla något att pyssla med under den här karantänstiden. 4 kommentarer:

 1. Jag ska ha tag i tomatplantor jag också, men det är lite för tidigt att sätta ut dem ännu, så jag väntar....
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vi har haft lite regn här i Wales också och det behövdes.
  Ser att ni börjar komma ikapp oss med våren.
  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 3. Eftersom min gubbe och jag ALDRIG fick vara ifred, inte ens i helgerna, när vi hade "eget företag" så har vi inte på våra gamla omoderna mobiler. Vi använder dom endast i nödsituationer, eller för att få tag på varandra om vi är i Visby.
  Så vi har inte swish, vilket ställer till en del bekymmer när gårdshandlarna inte tar kontanter. Så en vacker dag måste vi nog skaffa oss modernare mobiler och swish.....! Usch!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 4. Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
  kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera