måndag 10 januari 2011

Regn och is
Det förblev riktigt trist väder hela söndagen. Visserligen kan jag nog föredra regn framför snö men i kombination med det glashala underlaget på alla vägar, är inte regnet så kul heller. Det höll uppe en stund och då packade jag kamera och kikare och åkte ner till hamnen i hopp om att kunna fota lite fåglar, men precis när jag klev ur bilen började det ösa ner igen. De enda som var glada var fiskarna i dammen som hittade det upptinade hålet i isen och var uppe vid ytan och tittade sig omkring. Genom det regnstänkta fönstret såg jag en bergfink hoppa omkring och blåmesarna var pigga som alltid. Riktiga hålligångfåglar! Nu håller jag tummarna för ett bättre väder idag.

5 kommentarer:

 1. Ja, blä, hördu! Nog är det ett bedrövligt väder på alla sätt och vis :o( Broddar och bättre livförsäkring är mottot för årstiden. Tur i oturen att jag var tvungen att byta Röda Farans 20 år gamla vinterdäck för en vecka sedan, annars hade det inte ens gått att köra just nu.

  JAG VILL HA VÅÅR! NUUUUU!!!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk du om vi kunde vara lite mer hålligångiga vi oxå, då kanske denna här årstiden inte kändes så tråkig. Men det är i alla fall iväg åt rätt håll, jag tycker det redan är ljusare längre,eller så inbillar jag mig, men va gör det , tron gör allt.
  Kram
  EVA

  SvaraRadera
 3. Hej på de du!

  Kan man hoppas på vårtrötthet ;-)

  Idag var det fågelkvitter ute då jag halkade hem från bussen.

  SvaraRadera
 4. Her er det også hålke og is over alt etter mildværet!
  Ha en fin uke !
  Klem!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Skata ser verkligen ut att vädra vår :)
  Men, hos mig får lov att hålla ut ett tag ännu.
  En liten förhoppning med dina söta krokusar.
  Kram /Bea

  SvaraRadera