lördag 15 januari 2011

Landning

Pippi till tornet, jag nödbromsar, kråka på banan!
Tornet till pippi, håll höger, håll höger!

Pippi till tornet, jag håller höger och bromsar!


Pippi till tornet, jag är nere och allt gick bra. Klart, slut!
Ett litet drama i Borgholms hamn! Vi tog en tur till Borgholm i går. Snövallarna utmed stora vägen är något mer utplattade nu och ute på alvarsmarkerna kan man redan se början till stora vattensamlingar. Om någon månad kommer vi att ha massor av gäss och svanar plaskande omkring där. I Borgholm tog vi den vanliga rundan: Apoteket - systembolaget - teaffären med roiboste - konditoriet med semlor - fiskaffären - Lantmännen. I den sista butiken köpte vi upp oss på flera säckar fågelfrö eftersom det varnats på radio om att fröna håller på att ta slut. Personalen i butiken hade inte märkt av några problem men flera kunder hade kommit in och hamstrat.7 kommentarer:

 1. En riktig köprunda ni fick till, både folk och fä fick godsaker.
  Nu ska vi snart kryssa.
  Ha en fin Lördag!
  Eva

  SvaraRadera
 2. God morgon ! Tidig uppe ?
  Hoppas att ni får en fin dag.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!

  Vilken härlig story ur verkliga livet! Märkvärdigare än så behöver det inte vara!

  Idag får vi hålla ögonen öppna så vi inte missar någon ny dråplig händelse. Ha en go dag. u här har det minsann kommit ny snö... i natt med... Kramar till dig från Ingela

  SvaraRadera
 4. Olá, amiga!
  Passei para conhecer o seu blog... amei!
  Aproveito para desejar uma semana cheia de paz, muita saúde e inspiração para novos trabalhos.
  Beijinhos.
  Brasil ♥
  ♥♥ °º
  ° ·.

  SvaraRadera
 5. Skulle själv behöva göra en sån där stadsrunda till vår lilla stad, men det får nog vänta till måndagförmiddag när det är lite mindre folk på farten.. Trots att vi bara är 27000 här på ön varav 11000 bor i stan, så kan det bli trångt på en lördag..

  När jag var över till Sverige sist så köpte jag en säck blandfrö åt fåglarna, men jag tycker att dom äter sämre av det än av solrosfröna.. Eller kan det bero på att dom blev rädda för den där som blev instängd i ena mataren, att den skrämde bort dom andra.?

  Trevliga bilder du lagt in idag... ;o))

  SvaraRadera
 6. Ibland är det trångt på landningsbanan. Tur att det löste sig utan att någon kom till skada.

  Jag kom just ihåg att det gick en film i min ungdom, alltså för lääänge sen, en biograffilm som handlade om olika djur. En sån där film som man nu för tiden ser dagligdags på tv. Där fanns en scen som handlade om storlabbarnas start och landning och den gjorde stor succé. Publiken vred sig av skratt på grund av de dråpliga situationer som uppstod då de klumpiga fåglarna skulle starta, eller landa.

  SvaraRadera
 7. Rena Arlanda där nere hos dig;-)Härlig fantasi du förmedlar.
  Tiden går fort nu. Vi är redan i mitten på Jan. och snart kommer allt det härliga, men först blir det väl lite skridskobana även för oss.
  Ha en go lördagskväll!
  Elisabeth

  SvaraRadera