fredag 21 januari 2011

Morgonsolen glimtar tillI går morse tittade solen fram en kort stund, bara för att påminna oss om att hon finns. Vi hade några minusgrader och grannens översvämmade hagar hade fått en tunn hinna av nattis. Den blanka isen reflekterade solstrålarna och det hela blev till en vacker tavla. I går var maken och övade med kyrkokören inför söndagens biskopsbesök. Efter högmässan ska alla kyrkobesökare bjudas på varm korv ute på kyrkbacken. Nya grepp av vår idéspruta till präst!

4 kommentarer:

 1. Godmorgon,
  Härliga bilder, får mig att tänka på en psalm; morgonsolen redan strålar... minns inte mer på texten och du hör ju inte vad jag nynnar.

  Här glimtade solen också till igår! Skönt så länge det varade!

  Trevlig präst som ordnar något nytt, id´sprutor gillar vi!
  Har haft mycket att stå i men tänker skriva i helgen om idésprutor i Åhus ;-) Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Trevligt med korv på kyrkbacken tycker jag, bra med präster som hittar på lite nytt. Hörde på nyheterna att kyrkan inte hade råd att värma upp alla sina kyrkor i vinter, så dom var stängda och öppnade inte förräns till våren. Jag menar , då kanske kyrkbacken är ett alternativ.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Vackra foton..häftig prälle ni har..som grillar korv...det är bra med lite nya vinklar i kyrkan..Snart är det så varmt att högmässan går att hålla ute i värmen..God helg kram /Karina

  SvaraRadera
 4. Den bästa mässan är nog den naturen håller.

  SvaraRadera