onsdag 7 mars 2012

Kylig morgon

I dag fick vi tända i både köksspis och kamin innan frukosten. Det var -9 grader ute, men det bekommer inte gråsparvshanen som sjunger på utanför fönstret. "Kung Bores sista försök att hålla sig kvar" sa man på radion. Hoppas att det stämmer! I går blev det en skön förmiddag på norra udden bland gäss, svanar och änder och nattens nyis som envist håller sig kvar. I dag ska vi besöka veterinären med lilla hunden som haltar av och till på ett bakben. Det är alltid oroligt när djuren inte är OK.

6 kommentarer:

 1. GOD MORGON!
  Det är det samma här , riktigt kallt på natten å morgonen, neråt -10 grader. Men igår på dagtid blev det ljuvligt, hoppas det fortsätter så.
  Ha en fin dag!
  Kram
  EVA

  SvaraRadera
 2. Brrr... Blåtonen på dina bilder gör att man kan känna hur pass kallt det fortfarande är - precis om på min ö. Nu vill jag att det ska gå fortare, så jag får tvätta och hänga undan dunjackan för den här gången! Om den nu håller för ännu en tvätt, vill säga. Förra gången uppstod en smärre snöstorm av dun när jackan snurrat färdigt i torktumlaren. Något hål hittade jag inte, men det behövs ju bara ett mikroskopiskt ett för dunet att söka sig ut genom.

  Idag är jag nada på hugget. Frusen, skakig, mitt vanliga arga jag och trött på hela sk*ten. Men det känns kanske bättre imorgon? *hoppfull*

  Ha det bäst och hoppas allt visar sig vara bra med Chessie, så att hältan bara beror på en enkel sträckning eller något sånt!!

  SvaraRadera
 3. Åh, bara det ordnar sig med lilla Chessie! Bra att hon har matte och husse som bryr sig och tar ta i saker.

  Charlie hade trampat i något geggigt och det hade stelnat utan att vi hade upptäckt det. Han haltade också så jag kollade och såg det där stelnade. Passade på att duscha honom och han fick stå i lite vatten på botten i karet. Då det luckrades upp upptäckte jag att det var en stor sten i mitten.

  Vackra foton i havsmiljö även denna dag!

  Ha det gott kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Hej! Är lite nyfiken, läste tidigare i din blogg att du har dexterkor. Är de så?
  /Sanna

  SvaraRadera
 5. Sov du lilla videung än så dröjer det långt till vår!

  margareta

  SvaraRadera
 6. Hej!
  ja, dessa bakslag men vi får hoppas att det var sista för denna våren..
  Håller tummarna för att det gick bra hos veterinären.
  Må väl!
  /Ingemar

  SvaraRadera