söndag 25 mars 2012

Hare bra!

Nu är det hararnas tid ute i naturen. De annars så försiktiga djuren springer nu runt och bråkar om revir eller uppvaktar honorna på ett burdust sätt. Kors och tvärs över fälten , runt gamla skördemaskiner och ibland till och med rakt upp på vägen. De är helt blockerade av sina egna angelägenheter och var nära att springa på vår bil. Det blev några suddiga bilder genom vindrutan och de ser nästan kängurulika ut när de satsar rakt mot bilen. Sommartid i dag! Visste hunden det när hon tog ett skutt rakt upp på mig i morse när min oomställda klocka bara var kvart över fem?

5 kommentarer:

 1. Ja, de har det nog bra i vårens tid.
  Jag kan inte riktigt känna in vår nya tid än...

  Hare bra du med :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Så härligt det verkar ha de dessa harar. Svårt att klaga på den årstiden vi upplever utanför fönstret just nu.
  Hare bra!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 3. Som tur är har vi inga rabbisar här uppe i skogen, bara vanliga harar men än så länge har jag inte sett särskilt många!
  Men Santos har inte ställt om sin klocka, så när jag gick ut med honom i morse ville han inte gå långt precis. Istället hade han bråttom hem för att lägga sig i husses säng och mysa till fikat var klart. Sen ska han alltid ha en pytteliten bit, eller två, av husses digestive-kex!

  SvaraRadera
 4. Glömde! Tyvärr, du hade inget rätt på min lilla tävling - men det är du inte ensam om. Hitintills har det kommit in ett svar med två rätt som bäst.

  SvaraRadera
 5. Hur i helsefyr hann du få en bild?! Eller sitter du kanske med "vapnet" skjutklart precis hela tiden? ;o)

  SvaraRadera